Ohjelmapalvelut

Yrityksemme toteuttaa A-luokan ammattitaidolla DJ, karaoke sekä ohjelmapalvelut. Lupaamme, että kaikki palvelumme ovat todella viihdyttäviä sekä laadukkaita.Tarvitset sitten paikalle myyvän DJ:n, joka ammattitaitoisesti yhtä aikaa pystyy hoitamaan musiikin soittamisen sekä drinkkien myynnin. DJ:mme on alalta vankka kokemus ja näin ollen he osaavat soittaa musiikkia juuri kohderyhmään uppoavilla kappaleilla ja varmistaa että bileet ovat varmasti huippuluokkaa!

Karaokejuontajamme ovat hauskoja seppiä, joilta luonnistuu myös muukin kuin biisin vaihtaminen toiseen välillä murahdellen. Toimittamamme äänentoistolaitteistot ovat huippuluokkaa, joten tästä asiakkaan kokema karaoke-elämys ei varmasti jää kiinni!

Olemme varmistaneet kouluttamalla että kaikki meidän työntekijämme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia. He ovat iloisia sekä ystävällisiä ja muistavat aina pitää päällimmäisenä mielessä asiakastyytyväisyyden.

Voimme tarvittaessa toimittaa myös erikseen sekä äänentoistoin, karaokelaitteiston tai pelkän DJ/juontajan.

Meidän kauttamme järjestyy myös ohjelmapalvelut. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeenne ja kuinka voimme palvella.

Ota yhteyttä

Mikäli kiinnostuit palveluistamme tai sinulle jäi kysyttävää, ota yhteyttä!

Jyrä 6, 40520 Jyväskylä